ΘΕΣγάλα: 10 νέα "ΑΤΜ" φρέσκου γάλακτος στην Αττική - Δείτε τα σημεία διάθεσης



Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνεται και στην Αττική, με την λειτουργία των δέκα πρώτων αυτόματων πωλητών γάλακτος να ξεκινά την Παρασκευή 4 Μαρτίου. Μετά την Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ο ΘΕΣγάλα θα προμηθεύει καθημερινά την αγορά της Αθήνας, με το φρέσκο, λίγων ωρών, συνεταιριστικό γάλα, στους αυτόματους πωλητές γάλακτος, μια καινοτομία την οποία εισήγαγε στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια.   Οι αυτόματοι πωλητές γάλακτος θα τοποθετηθούν στις παρακάτω περιοχές:- Περιστέρι (2 καταστήματα),- Πειραιάς,- Νίκαια,- Αιγάλεω,- Παγκράτι,- Αμπελόκηποι,- Γαλάτσι,- Χαλάνδρι ,- Νέος Κόσμος.

Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα, ο ΘΕΣγάλα, διαθέτει πλέον 43 καταστήματα στις τρεις πόλεις (Λάρισα 16, Θεσσαλονίκη 17 και Αθήνα 10), ενώ έχει ως άμεσο στόχο την προοδευτική επέκταση του δικτύου των καταστημάτων του, μέσα στο 2016, τόσο με την αύξηση της γεωγραφικής κάλυψης της Αθήνας όσο και με τη δημιουργία σημείων πώλησης και σε άλλα αστικά κέντρα.

Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα θα είναι από 1 ευρώ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10 ευρώ (με τη χρήση μετρητών), ενώ για τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας των αυτόματων πωλητών, μέλη του ΘΕΣγάλα θα βρίσκονται στα καταστήματα για να ενημερώνουν τους καταναλωτές για τη χρήση των μηχανημάτων διάθεσης.

Οι αυτόματοι πωλητές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρουν στους καταναλωτές: γάλα πλήρες (ενός και μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο), λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο) και το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO. 

Ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» ιδρύθηκε στα τέλη του 2010, χάρις στο όραμα και τις συνεχείς προσπάθειες μιας ομάδας αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών. Σύντομα, και μέσα από τη σκληρή δουλειά και το μεράκι των μελών του, εξελίχθηκε στον πρώτο πρότυπο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε στη χώρα μας. 

Με κεντρικό σύνθημα «Συνεταιριζόμαστε διαφορετικά» ο «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» προσπαθεί να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του, συνδυάζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας γάλακτος στους καταναλωτές σε δίκαιες τιμές, αντάξιες της υπεραξίας του τελικού προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: